Hľadať
Sezónne témy

Okenné siete proti hmyzu majú mnoho výhod

Ing. Kateřina Jelenová
3 min.
726 prečítanie
Okenné siete proti hmyzu majú mnoho výhod
Hoci sú okenné siete proti hmyzu veľkým pomocníkom v boji proti otravným muchám, včelám či komárom, nie sú tak hojne využívané, ako by si zaslúžili. Nechajte si ich od nás nainštalovať už teraz!

Okenné siete proti hmyzu majú mnoho výhod

Okenné siete proti hmyzu sú predovšetkým praktický spôsob, ako zabrániť všetkému hmyzu lietať do domu či bytu cez otvorené okná. Predtým boli okenné siete nevzhľadné a zašednuté, zatiaľ čo dnes si môžete zaobstarať moderné a skutočne pekné riešenia, ktoré nenaruší vzhľad domu, bytu či interiéru.

Vďaka použitiu moderných technológií sa nemusíte obávať nepriepustnosti svetelných lúčov. Niektoré modely sú takmer neviditeľné a na prvý pohľad si ich nemusíte všimnúť. Najväčšou výhodou je samozrejme ochrana pred hmyzom, ktorý sa najmä počas teplých letných večerov snaží dostať k svetlu.

Ďalšou výhodou okenných sietí proti hmyzu je jednoduchá inštalácia a naopak ich odobratie z okenných rámov. Do klasických aj dvojkrídlových okien a balkónových dverí môžete zvoliť rolovacie siete alebo siete v pevnom ráme.

Prispôsobte si dizajn okennej siete

Okenné siete si môžete zvoliť v akej farbe sa vám hodí k miestnosti alebo fasáde domu. Bohatý vzorkovník farieb umožní, aby si vybral aj ten najnáročnejší zákazník. Pevný hliníkový rám môže byť vyvedený v imitácii dreva. Samozrejmosťou sú aj neštandardné prevedenia a rozmery. Tento produkt je možné skutočne vyrobiť na mieru vašim požiadavkám.

Nulová údržba a jednoduchá montáž

Umývanie okien nie je práve obľúbená činnosť. Ak vás desí predstava umývania okenných sietí proti hmyzu, potom vás môžeme upokojiť. Moderné siete nevyžadujú žiadnu náročnú údržbu. Vďaka materiálu sa na ne prach a nečistoty chytajú veľmi pomaly, vďaka tomu sa toľko nezanáša. Stačí raz za čas pretrieť ich rám handričkou namočenou do jarovej vody.

Rovnako jednoduchá je montáž okenných sietí. V prípade, že máte strach zo zlého vymerania alebo nemáte na montáž čas, zverte sa do rúk odborníka. Skúsený profesionál zvládne vymerať veľkosť okennej siete a následnú montáž veľmi rýchlo a presne.

Ing. Kateřina Jelenová

Najnovšie

Dom a záhrada
16. apríla 2024

Aká je najlepšia farba žalúzií?

Ing. Jakub Vaněk, Ph.D
4 min.
726 prečítanie
Aká je najlepšia farba žalúzií?
Využite žalúzie na farebné doladenie domácnosti! Vnútorné žalúzie neslúžia iba na tienenie, ale môžeme ich vziať do úvahy aj ako dizajnový prvok.
Sezónne témy
15. apríla 2024

Látková roleta Larra - najnovší prírastok do našej tieniacej techniky

Ing. Kateřina Jelenová
4 min.
726 prečítanie
Látková roleta Larra - najnovší prírastok do našej tieniacej techniky
Interiérové látkové rolety sú veľmi šikovným pomocníkom, ktorý rieši problém so svetlom a zároveň sú pekné a vkusné. Cez deň uchránia izbu, spálňu či kanceláriu pred slnkom, v noci zasa pred svetlom pouličných lámp.