Hľadať
Sezónne témy
6. februára 2024

Ako sa zabaviť v zime: Zimné outdoorové aktivity pre celú rodinu

Ing. Jakub Vaněk, Ph.D
4 min.
130 prečítanie
Ako sa zabaviť v zime: Zimné outdoorové aktivity pre celú rodinu
Zima môže byť nielen časom pokoja a pohody pri krbe, ale aj príležitosťou na vytvorenie nezabudnuteľných rodinných zážitkov vonku. Prinášame vám niekoľko nápadov na zimné aktivity pre celú rodinu, ktoré nielenže posilnia fyzickú kondíciu, ale tiež vytvoria príležitosť na spoločne strávený čas.

Lyžovanie alebo snowboarding

Zimná klasika, ktorá ponúka nielen športovú výzvu, ale aj veľa zábavy. Väčšina lyžiarskych stredísk má vyhradené trate pre začiatočníkov, takže aj tí najmladší môžu zažiť radosť zo zjazdovky.

Korčuľovanie na zamrznutom rybníku

Pre pekný rodinný výlet si môžete vybrať klzisko na zamrznutom rybníku. Korčuľovanie je skvelý spôsob, ako zapojiť všetkých členov rodiny a užiť si spoločne čerstvého vzduchu.

Sánkovanie

Vezmite si sane a vyrazte na kopce. Sánkovanie je zábavnou aktivitou, ktorá nepozná vekové hranice. Rodinné sánkovanie vám dodá adrenalín a smiech pre všetkých.     

                     

Stavba snehuliaka

Klasika, ktorá nikdy nevyjde z módy. Vyjdite von alebo na hory a postavte spoločne s rodinou vlastného snehuliaka. Kreativita nemá hranice, takže či už pridáte čokoľvek navyše, ničomu to neuškodí.

Zimné pešie prechádzky alebo behanie

Ponúknite rodine popoludňajšiu prechádzku alebo behanie v zimnom kraji. Zimná príroda má svoje čaro, a takto môžete spoločne objavovať aj nové miesta.

Relaxácia pod pergolou Artosi

Pokiaľ nechcete cestovať a dáte prednosť relaxácii vonku, posaďte sa pod našu pergolu Artosi. Elegantný dizajn a robustná konštrukcia vám poskytnú útulné prostredie pre pokojný odpočinok pod holým zimným nebom. Bez ohľadu na to, či si užívate pohár horúceho nápoja alebo sledujete padajúci sneh, naša pergola Artosi vám ponúkne dokonalý únik do prírody priamo z vášho domova.

Zostanete cez víkend doma alebo vyrazíte za dobrodružstvom?
 

Ing. Jakub Vaněk, Ph.D

Najnovšie

Dom a záhrada
16. apríla 2024

Aká je najlepšia farba žalúzií?

Ing. Jakub Vaněk, Ph.D
4 min.
130 prečítanie
Aká je najlepšia farba žalúzií?
Využite žalúzie na farebné doladenie domácnosti! Vnútorné žalúzie neslúžia iba na tienenie, ale môžeme ich vziať do úvahy aj ako dizajnový prvok.
Sezónne témy
15. apríla 2024

Látková roleta Larra - najnovší prírastok do našej tieniacej techniky

Ing. Kateřina Jelenová
4 min.
130 prečítanie
Látková roleta Larra - najnovší prírastok do našej tieniacej techniky
Interiérové látkové rolety sú veľmi šikovným pomocníkom, ktorý rieši problém so svetlom a zároveň sú pekné a vkusné. Cez deň uchránia izbu, spálňu či kanceláriu pred slnkom, v noci zasa pred svetlom pouličných lámp.