Hľadať
Dom a záhrada
19. decembra 2023

Screenové rolety HR7 a HR8 ZIP - moderné a praktické

Ing. Jakub Vaněk, Ph.D
4 min.
133 prečítanie
Screenové rolety HR7 a HR8 ZIP - moderné a praktické
Hľadáte tieniacu techniku, ktorá bude rýdzo praktická, ale zároveň pekná a moderná? Presne také sú naše screenové rolety HR7 a HR8 ZIP.

Screenové rolety účinne regulujú množstvo slnečného svetla, ktoré dopadá do interiéru, a tým vytvárajú príjemnú teplotu v miestnosti. Rolety sú nielen skvelým pomocníkom za horúcich letných dní, ale aj tých zimných – účinne obmedzujú prúdenie studeného vzduchu na sklo okna, čo podstatne zlepšuje izolačné vlastnosti budovy. Vďaka roletám ušetríte časť nákladov za kúrenie.

Čo na našich screenových roletách najviac oceníte?

  • štýlový a decentný vzhľad
  • možnosť širokého výberu látok
  • praktické funkcie, ako regulácia slnečného svitu, apod.
  • ochranu proti hmyzu a poveternostným vplyvom
  • možnosť elektrického ovládania
  • viac variant prevedenia - rolety môžu byť s krycím profilom, ale aj bez neho,
  • bočné vedenie je možné vyriešiť buď lankom, alebo vodiacou lištou

Screenová roleta HR7

Screenová roleta HR7 je vynikajúcou voľbou pre pasívne domy, pretože pri jej inštalácii nemusíte perforovať stavbu. Môžete ju nainštalovať na akýkoľvek okenný profil alebo fasádu. Navyše ponúkame 2 typy boxov: hranatý pre modernú architektúru domu alebo zaoblený, ktorý sa hodí skôr pre tradičné stavby. Látka rolety je vyrobená tak, aby bola čo najviac odolná a vydržala niekoľko rokov. Unikátna technológia Xglide znižuje trenie medzi látkou a boxom, látka sa toľko neopotrebováva a vydrží dlhšie.

Screenová roleta HR8 ZIP

HR8 ZIP vám padne do oka, ak hľadáte výraznejšiu screenovú roletu s vychytanými funkciami. HR8 ZIP vás ochráni pred náletmi hmyzu, zatieni vám veľkú plochu (až 18 metrov štvorcových) a oživí celkový vzhľad vašich okien. Screenová roleta HR8 ZIP je jedinečná vďaka systému líšt, ktorý zaisťuje odolnosť proti vetru a udržuje látku napnutú na všetkých miestach. Vo vodiacej lište je skrytá nerezová pružina, ktorá sa neopotrebováva a látku pevne drží na mieste. Látka tak nikam neskĺzava, ani sa nevyťahuje. Tým je docielená jej dlhoročná výdrž.

Ako u jej kolegyne HR7, aj túto roletu ponúkame s klasickým aj moderným tvarom boxu. Je len na vás, ktorý si vyberiete.

Ing. Jakub Vaněk, Ph.D

Najnovšie

Dom a záhrada
16. apríla 2024

Aká je najlepšia farba žalúzií?

Ing. Jakub Vaněk, Ph.D
4 min.
133 prečítanie
Aká je najlepšia farba žalúzií?
Využite žalúzie na farebné doladenie domácnosti! Vnútorné žalúzie neslúžia iba na tienenie, ale môžeme ich vziať do úvahy aj ako dizajnový prvok.
Sezónne témy
15. apríla 2024

Látková roleta Larra - najnovší prírastok do našej tieniacej techniky

Ing. Kateřina Jelenová
4 min.
133 prečítanie
Látková roleta Larra - najnovší prírastok do našej tieniacej techniky
Interiérové látkové rolety sú veľmi šikovným pomocníkom, ktorý rieši problém so svetlom a zároveň sú pekné a vkusné. Cez deň uchránia izbu, spálňu či kanceláriu pred slnkom, v noci zasa pred svetlom pouličných lámp.