Hľadať
Dom a záhrada

Rolety, ktoré si vaša zimná záhrada zamiluje (novinky medzi našimi produktmi)

Ing. Jakub Vaněk, Ph.D.
3 min.
944 prečítanie
Rolety, ktoré si vaša zimná záhrada zamiluje (novinky medzi našimi produktmi)
Zimná záhrada spolu s pergolou patrí medzi najobľúbenejšie kúty nášho domova, do ktorých radi utekáme pred starosťami všedného dňa. Keď sú vhodne zatienené, razom sa premení na miesto, kde môžeme v pokoji odpočívať po celý rok, či je zima, alebo leto. S neznesiteľnou horúčavou a ťažkým vzduchom účinne zatočia rolety pre pergoly a zimné záhrady.

Dobré rolety myslia naozaj na všetko

Rolety majú vo všeobecnosti dve hlavné úlohy. Jednak regulujú teplo v interiéri a jednak vďaka nim lepšie cirkuluje vzduch. Navyše chránia interiér zimnej záhrady či pergoly pred vyblednutím.

Naše nové rolety Veranda zvládnu nielen to. Čo všetko vedia?

Skvele tienia

Rolety Veranda vytvoria tieň všade, kde je treba. Perfektne zatienia vnútornú aj vonkajšiu časť presklenej plochy a to v akomkoľvek smere – vodorovne, zvisle aj šikmo. Pekne vyzerajú a držia krok s dobou. Vaša pergola či zimná záhrada budú vyzerať moderne a štýlovo. Spolu s peknou látkou dotvoria celkový vzhľad vášho domu.

Žiadna teplota ich nezaskočí

Rolety Veranda sa vedia zladiť s akoukoľvek teplotou. Slnečné lúče sa na sklo nedostanú, a tak je v miestnosti príjemne. Navyše je medzi sklom a látkou dostatočný priestor, takže v miestnosti dobre cirkuluje vzduch.

Ľahko sa s nimi manipuluje

Roletu môžete sťahovať zo strán, zospodu aj zhora, čo vám uľahčí prácu.

Aké rolety si u nás môžete vybrať?

V spoločnosti ISOTRA vyrábame dva typy roliet – Veranda HRV52 a Veranda HRV08-ZIP.

Roleta Veranda HRV52 sa vyznačuje vysokou odolnosťou materiálu voči počasiu a dlhou životnosťou. Môžete ju namontovať na akúkoľvek konštrukciu zimnej záhrady alebo pergoly. Ovládanie môžete zvoliť ručné, alebo elektrické.

Roleta Veranda HRV08-ZIP je o niečo lepšia, než jej sestra. Vďaka jedinečnému ZIP systému sa tkanina rolety dokáže čo najviac napnúť. Máte tak záruku, že látka z vodiacich líšt len ​​tak nevykĺzne. Roleta HRV08-ZIP má tiež tú výhodu, že ju môžete namontovať z oboch strán - ako z interiéru, tak aj z exteriéru. Nainštalovať ju môžete dokonca aj do strešného okna.

Šaty robia roletu

Na výrobu látok sa používajú nanotechnológie, ktoré látke prepožičajú maximálnu vodeodolnosť, čím ju ochránia pred plesňou. Povrch látky je tiež chránený pred špinou a farba pred vyblednutím. Potešíme aj zákazníkov, ktorým nie je ľahostajné životné prostredie. Látky nie sú toxické a tak prírodu nezaťažujú.

A ešte jedna skvelá správa. Látku na rolete Veranda môžete vyberať z akýchkoľvek markízových látok DICKSON, ktoré v spoločnosti ISOTRA máme. To znamená, že pokiaľ už od nás máte markízu s dekorom, do ktorého ste sa zamilovali, môžete ten istý použiť aj pre novú roletu.

Pre roletu Veranda HRV08-ZIP sa tiež hodí screenová látka s označením Soltis 92. Táto technická tkanina má niekoľko unikátnych vlastností, vďaka ktorým medzi ostatnými látkami vyniká. Je navrhnutá tak, aby maximálne chránila pred slnečným žiarením a prienikom tepla. Vďaka tejto látke je svetlo v interiéri čo najviac prirodzené. Materiál je natiahnutý v dvoch smeroch, čo mu zaisťuje vysokú rozmerovú stabilitu a pevnosť. Látka je chránená pred ohňom a vyblednutím farby.

Chcete sa o našich roletách dozvedieť viac? Pozrite sa na ne na našich stránkach.

Ing. Jakub Vaněk, Ph.D.

Najnovšie

Dom a záhrada
16. apríla 2024

Aká je najlepšia farba žalúzií?

Ing. Jakub Vaněk, Ph.D
4 min.
944 prečítanie
Aká je najlepšia farba žalúzií?
Využite žalúzie na farebné doladenie domácnosti! Vnútorné žalúzie neslúžia iba na tienenie, ale môžeme ich vziať do úvahy aj ako dizajnový prvok.
Sezónne témy
15. apríla 2024

Látková roleta Larra - najnovší prírastok do našej tieniacej techniky

Ing. Kateřina Jelenová
4 min.
944 prečítanie
Látková roleta Larra - najnovší prírastok do našej tieniacej techniky
Interiérové látkové rolety sú veľmi šikovným pomocníkom, ktorý rieši problém so svetlom a zároveň sú pekné a vkusné. Cez deň uchránia izbu, spálňu či kanceláriu pred slnkom, v noci zasa pred svetlom pouličných lámp.