Hľadať
Svet Isotra
30. októbra 2023

Navoľte si vlastnú pergolu v desiatich krokoch

Ing. Kateřina Jelenová
5 min.
200 prečítanie
Navoľte si vlastnú pergolu v desiatich krokoch
Bioklimatickú pergolu ARTOSI sme uviedli na trh v máji roku 2019. Za dobu takmer 3,5 rokov sme získali celý rad podnetov zo strany ako našich obchodných partnerov, tak Vás – našich zákazníkov. Pôvodnú verziu bioklimatickej pergoly sme konštrukčne a funkčne inovovali a k pergole sme doplnili ďalšie produkty, ako je zasklenie ARTOSI GLASS, screenové rolety ALFA a ALFA PLUS vo veľkosti boxu 110, vo vývoji je box 150. Na konštrukčnom prevedení pergoly ARTOSI je postavený nový produkt, a to prístrešok na státie pre autá – CARPORT ARTOSI.

Konfigurátor bol zostavený už skôr, ale čítal celkom 40 hodnôt, aby sa pokryli všetky nároky a požiadavky na výrobu pergoly. Vyplniť toľko polí bolo náročné a zdĺhavé pre odborníka, nieto ešte pre laika. Práve preto sme vo februári spustili úplne nový grafický konfigurátor, ktorý uľahčí celý proces objednávania pergoly ARTOSI. Cieľom bola redukcia krokov vedúca k objednávke, a hlavne vizualizácia celého objednávkového procesu.

 

Grafický konfigurátor Vás bude vizuálne sprevádzať všetkými krokmi objednávky, ktoré sme postupne zredukovali zo 40 krokov na 10! Všetky údaje, ktoré v každom kroku zadáte, sa prepisujú do ďalšieho kroku, tzn., že máte neustály prehľad o tom, čo ste zadali a ako daná pergola v konfigurácii vyzerá. V poslednom 10. kroku sa automaticky generuje zhrnutie zadaných parametrov, a to ako vizuálne, tak formou výpisu, kde si môžete overiť všetko, čo bolo zadané.

Pokiaľ zabudnete zaškrtnúť niektoré z povinných polí alebo vyplníte niečo chybne, tak Vás systém upozorní a pred opravou nepustí k ďalšiemu kroku. Grafický konfigurátor sme doplnili aj o 3D pohľad, ktorý reflektuje zadané parametre danej pergoly a vychádza 1:1 z modelu pergoly ARTOSI. Ďalším benefitom je možnosť generovať pdf súbor s danou konfiguráciou a 3D modelom.

Nebojte sa navoliť si vlastnú pergolu. Delí Vás od nej len jednoduchých 10 krokov vo veľmi intuitívnom a užívateľsky priaznivom prostredí. Jedná sa o nezáväznú objednávku, ktorú môžete s Vašim ISOTRA PARTNEROM upraviť, zmeniť a celú prekonzultovať tak, nech ste s výsledkom plne spokojní.

Ing. Kateřina Jelenová

Najnovšie

Dom a záhrada
16. apríla 2024

Aká je najlepšia farba žalúzií?

Ing. Jakub Vaněk, Ph.D
4 min.
200 prečítanie
Aká je najlepšia farba žalúzií?
Využite žalúzie na farebné doladenie domácnosti! Vnútorné žalúzie neslúžia iba na tienenie, ale môžeme ich vziať do úvahy aj ako dizajnový prvok.
Sezónne témy
15. apríla 2024

Látková roleta Larra - najnovší prírastok do našej tieniacej techniky

Ing. Kateřina Jelenová
4 min.
200 prečítanie
Látková roleta Larra - najnovší prírastok do našej tieniacej techniky
Interiérové látkové rolety sú veľmi šikovným pomocníkom, ktorý rieši problém so svetlom a zároveň sú pekné a vkusné. Cez deň uchránia izbu, spálňu či kanceláriu pred slnkom, v noci zasa pred svetlom pouličných lámp.