Hľadať
Sezónne témy

Aj šikmé okná je možné zatieniť elegantne

Ing. Jakub Vaněk, Ph.D.
2 min.
1317 prečítanie
Aj šikmé okná je možné zatieniť elegantne
Svieti na vás slnko a v izbe je horúco, pretože máte šikmé okná a doteraz ste sa neodvážili vypátrať také žalúzie, ktoré sadnú aj atypicky riešeným tvarom? Tak tomu je koniec.

V našej spoločnosti ISOTRA myslíme aj na neobyčajné tvary okien, pretože si stojíme za myšlienkou, že každé okno si zaslúži svoju žalúziu, bez ohľadu na tvar, veľkosť či vek.

V ponuke sa obzvlášť vyníma vonkajšia žalúzia Cetta, ktorú vyrábame hneď v niekoľkých prevedeniach.

Cetta - vonkajšie žalúzie s veľkou variabilitou prevedenia

Vonkajšia žalúzia Cetta je jedným zo základných typov žalúzií, ktoré u nás nájdete. Zároveň patrí k najobľúbenejším typom, a to ako pre rodinné domy, tak aj pre kancelárske a administratívne budovy.

Jej všestranné zameranie je dané tým, že Cetta ponúka hneď niekoľko spôsobov prevedenia, vrátane šikmého zatienenia – šikmá žalúzia Cetta 80F TE, ktorú nájdete v prostrednej časti webu.

Cetta Slim

Cetta Slim má nízku výšku nábalu a umožňuje špecifické skladanie lamiel. Cetta Duo vás zasa ohromí tým, že môžete lamely naklápať rozdielne, takže horná časť žalúzie môže smerovať na opačnú stranu než dolná časť, čo vám prináša oveľa väčšiu variabilitu zatienenia. Preto sa Cetta Duo hodí do kancelárskych budov, školiacich miestností alebo konferenčných hál.

Cetta Flexi

Cetta Flexi je variant, kedy je vďaka použitiu lamiel bez pozdĺžneho záhybu docielená nízka výška nábalu. Pokiaľ teda nezostáva miesto pre dostatočný nábal, je Cetta Flexi tým najlepším riešením. Zároveň táto žalúzia ponúka šikmé prevedenie, takže bez problémov dokáže zatieniť okná so šikmou plochou.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Okrem niekoľkých variantov prevedenia Cetta vyniká aj vysokým stupňom zatienenia, má termoregulačný a ochranný efekt, dokáže tiež znížiť hladinu zvuku v okolí a môžete ju ovládať elektricky. Samozrejmosťou je hliníkový materiál, ktorý je extra odolný ako voči poveternostným vplyvom, tak voči zubu času.

Tak čo, už veríte, že môžete zatieniť akýkoľvek typ plochy, vrátane tej šikmej?

Ing. Jakub Vaněk, Ph.D.

Najnovšie

Dom a záhrada
16. apríla 2024

Aká je najlepšia farba žalúzií?

Ing. Jakub Vaněk, Ph.D
4 min.
1317 prečítanie
Aká je najlepšia farba žalúzií?
Využite žalúzie na farebné doladenie domácnosti! Vnútorné žalúzie neslúžia iba na tienenie, ale môžeme ich vziať do úvahy aj ako dizajnový prvok.
Sezónne témy
15. apríla 2024

Látková roleta Larra - najnovší prírastok do našej tieniacej techniky

Ing. Kateřina Jelenová
4 min.
1317 prečítanie
Látková roleta Larra - najnovší prírastok do našej tieniacej techniky
Interiérové látkové rolety sú veľmi šikovným pomocníkom, ktorý rieši problém so svetlom a zároveň sú pekné a vkusné. Cez deň uchránia izbu, spálňu či kanceláriu pred slnkom, v noci zasa pred svetlom pouličných lámp.