Hľadať
Svet Isotra

Nástrojáreň ISOTRA: čo všetko vieme?

Ing. Jakub Vaněk, Ph.D.
2 min.
391 prečítanie
Nástrojáreň ISOTRA: čo všetko vieme?
Okrem rozsiahlych výrobných prevádzok, vývojového pracoviska, projekčnej kancelárie a lisovne termoplastov v spoločnosti ISOTRA disponujeme modernou nástrojárňou. Tam nájdete nielen klasické frézy a sústruhy, ale predovšetkým množstvo vlastných technológií, ktoré sme vyvinuli, aby nám pomáhali zdokonaľovať výrobu tieniacej techniky do vašich domácností.

Špičkové vybavenie našej nástrojárne

Zaoberáme sa výrobou dielov pre ohybové a strižné nástroje, ale aj priamo strižných a ohybových nástrojov. Okrem toho vyrábame formy, diely a rámy k formám, zápustky pre kováčne a meracie prípravky. Vyvíjame, vyrábame a exportujeme aj jednoúčelové stroje na profilovanie žalúzií.

Našou pýchou sú predovšetkým rýchle a presné trate na tvarovanie a strihanie lamiel rôznych profilov. Umožňujú tvarovanie polotovarov lamiel do požadovaného tvaru, ich strihanie na požadovanú dĺžku a vystrihávanie potrebných otvorov, a to aj pre atypické tvary a rozmery žalúzií. Trate môžu byť poloautomatické s ručnými alebo automatické s automatickými rozjazdmi stojančekov. Najpokročilejšie automaty zvládajú dokonca automatický náplet do rebríčka.

Súčasťou strojového vybavenia nástrojárne ISOTRA sú aj klasické frézy a sústruhy, brúsky, drôtové rezačky, erodovacie stroje a ďalšie vybavenie. Ponúkame možnosť strihania, ohýbania a rezania plechov a zaistíme aj kalenie, cementovanie, nitridovanie a povlakovanie.

Čísla a fotografie pre lepšiu predstavu

Sme schopní trieskovo opracovať ploché diely až do rozmeru 1000 × 2000 mm, brúsiť na plocho až 800 × 1200 mm a elektroerozívne obrábať do rozmeru 400 × 700 mm. Chcete vidieť príklady valcovacích tratí, strižných a ohybových nástrojov alebo iných hotových výrobkov? Pozrite sa na ne v našej fotogalérii!

Ing. Jakub Vaněk, Ph.D.

Najnovšie

Dom a záhrada
16. apríla 2024

Aká je najlepšia farba žalúzií?

Ing. Jakub Vaněk, Ph.D
4 min.
391 prečítanie
Aká je najlepšia farba žalúzií?
Využite žalúzie na farebné doladenie domácnosti! Vnútorné žalúzie neslúžia iba na tienenie, ale môžeme ich vziať do úvahy aj ako dizajnový prvok.
Sezónne témy
15. apríla 2024

Látková roleta Larra - najnovší prírastok do našej tieniacej techniky

Ing. Kateřina Jelenová
4 min.
391 prečítanie
Látková roleta Larra - najnovší prírastok do našej tieniacej techniky
Interiérové látkové rolety sú veľmi šikovným pomocníkom, ktorý rieši problém so svetlom a zároveň sú pekné a vkusné. Cez deň uchránia izbu, spálňu či kanceláriu pred slnkom, v noci zasa pred svetlom pouličných lámp.